عنوان : برگزاری سمینار آموزشی تشخیص و مداخلات زودهنگام در اختلالات تكاملی كودكان
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۲

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، سمینار آموزشی "تشخیص و مداخلات زودهنگام در اختلالات تکاملی کودکان و ضرورت کار تیمی" ویژه متخصصین اطفال و کارشناسان کار درمانی و گفتار درمانی با حضور دکتر برکاتی مدیر کل دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر شاطر زاده رئیس دانشکده توانبخشی و جمعی از اساتید هیئت علمی برگزار گردید.

در این سمینار معاون بهدشت دانشگاه با اشاره به اینکه یکی از اولویت های وزارت بهداشت در سند ششم توسعه، توجه به برنامه تکامل کودکان است، اذعان داشت: جهت اجرای بهینه این برنامه، ارتقا دانش و مهارت متخصصین اطفال، به عنوان پزشکان معین این برنامه، ضرورت دارد.

وی افزود: حضور آقای دکتر برکاتی در این سمینار فرصتی است تا اهمیت اجرایی برنامه، چالش های موجود در فرایند اجرا، مشارکت درون بخشی و ضرورت انجام یک کار تیمی در تشخیص و درمان کودکان با مشکلات تکاملی  مطرح گردد.

سلمان زاده ضمن ارائه گزارشی از مرکز جامع تکامل کودکان و بیان چالش های موجود در ارائه خدمات تخصصی در کودکان مشکل دار گفت: یکی از مشکلات موجود در این مرکز  کمبود پزشک متخصص اطفال می باشد.

گفتنی است پس از اتمام سمینار، مدیر کل دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت، از مرکز جامع تکامل کودکان و واحدهای توانبخشی مستقر در این مرکز بازدید کرد و سپس با حضور در معاونت بهداشت عملکرد گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت، مشکلات و چالش های موجود را بررسی نمود.