عنوان : پیام تبریك معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی اهواز بمناسبت روز داوطلبان سلامت
 ۱۳۹۶/۰۹/۱۳

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر شکرالله سلمان زاده، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان، در پیامی فرا رسیدن روز جهانی داوطلبان سلامت را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

5 دسامبر مصادف با 14 آذر روز جهانی داوطلب را گرامی می داریم

و با شعار

"داوطلب سلامت، سفیر سلامت "

به استقبال این روز می رویم.

نامگذاری 14 آذر به عنوان روز داوطلبان سلامت، فرصت مناسبی است برای تقدیر از تلاش های داوطلبانه پیام رسانان سلامتی.

در اصلِ مشارکت مردمی، مردم، محور قلمداد می شوند و هرجا مردم نقش بیشتری داشته باشند،توفیقات چشمگیر و غیر قابل باوری نیز حاصل می شود.

هم اکنون بیش از 4 هزار داوطلب سلامت در مراکزسلامت شهری،روستایی و پایگاه های سلامت در طرح های ملی مانند: آموزش و بیماریابی سل، غربالگری دیابت، آموزش در زمینه بیماری های واگیر و غیر واگیر، بهداشت مادر و کودک، بهداشت محیط، برنامه پزشک خانواده، انجام سرشماری در مناطق شهری و جذب منابع و سرمایه های خیرین در جهت رفع مشکلات بهداشتی محلات، مشارکت فعال دارند که بعد از اجرای طرح تحول سلامت نقش آنان افزایش یافته است.

اینجانب از تلاش خالصانه داوطلبان سلامت که پیام آوران سلامتی به خانواده و جامعه می باشند و راز سالم زیستن را به همنوع خود آموزش می دهند، تقدیر و تشکر بعمل آورده و از خداوند متعال توفیق روز افزونشان را مسئلت می نمایم.

دکتر شکرالله سلمان زاده

معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان