عنوان : رئیس مركز بهداشت استان: مهمترین مسئله در موضوع بیماری ایدز، باورهای غلطی است كه مردم نسبت به این بیماری دارند.
 ۱۳۹۶/۰۹/۱۲

رئیس مرکز بهداشت استان: مهمترین مسئله در موضوع بیماری ایدز، باورهای غلطی است که مردم نسبت به این بیماری دارند.به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، شنبه 11 آذرماه 96، زنگ آگاهی و اطلاع رسانی ایدز با حضور دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر معزی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان، و جمعی از مدیران معاونت بهداشت و اداره آموزش وپرورش و دانش آموزان در دبیرستان دخترانه الزهرا اهواز نواخته شد.

رئیس مرکز بهداشت استان، در این مراسم اظهار داشت: یکم دسامبر مصادف است با روز جهانی ایدز که در کشور ما به دلیل اهمیت آن از 8 لغایت 14 آذر ماه به عنوان هفته ملی اطلاع رسانی ایدز در نظر گرفته شده است.

وی افزود: حدود 4هزار نفر بیمار مبتلا به ایدز در استان خوزستان وجود دارد و هدف از برگزاری برنامه های بزرگداشت این هفته، بالا بردن آگاهی مردم، حمایت از بیماران و جلب نظر دولتمردان در راستای حمایت بیشتر از برنامه های کنترل بیماری ایدز می باشد.

سلمان زاده تصریح کرد: کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری ایدز در جامعه فقط بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیست و تمامی ارگان های مرتبط خصوصاً آموزش و پرورش، بهزیستی و کمیته امداد نقش مهمی در مبارزه و مهار این بیماری دارند.

معاون بهداشت دانشگاه گفت: مهمترین مسئله ای که ما با آن روبه رو هستیم باورهای غلطی است که مردم نسبت به بیماری ایدز دارند.

وی افزود: با وجود اینکه راه های انتقال و کنترل بیماری ایدز شناخته شده اند و با درمان های موثر، بیمار می تواند زندگی طبیعی داشته باشد، متاسفانه هنوز انگ اجتماعی نسبت به این بیماری در جامعه وجود دارد.

سلمان زاده تصریح کرد: انگ اجتماعی نسبت به این بیماری، شاید منجر شود بیماران، بیماری خود را مخفی کنند که همین امر می تواند باعث انتشار بیشتر بیماری شود.

رئیس مرکز بهداشت استان در پایان گفت: سعی ما بر این است که از ظرفیت دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت بهره بگیریم تا آن ها اطلاعات مربوط به بیماری ایدز را به خانواده و جامعه منتقل نمایند.

لازم به ذکر است در پایان این برنامه، زنگ آگاهی و اطلاع رسانی بیماری ایدز به صورت نمادین به صدا درآمد.