عنوان : دیدار اعضای هسته مركزی دبیرخانه تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاهی با رئیس دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۶/۰۸/۲۳

دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در دیدار با اعضای هسته مرکزی دبیرخانه تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاهی، گفت: اطمینان می دهم تا حد ممکن از ایده های خلاقانه حمایت کنم. البته اجرای برخی از طرح ها و ایده ها نیاز به مدت زمان بیشتری خواهند داشت، که امید است در آینده اقدامات گسترده تری در این مجموعه صورت گیرد.
دکتر ایرج نظری با اشاره به تقویت روحیه کار گروهی، اذعان نمود: در شرایط فعلی لازم است همه جانبه نگری را در خود تقویت کرده و تک بعدی فکر و عمل نکنیم و از پتانسیل و ظرفیت های موجود در جایگاههای مختلف و با بکار گیری افراد علاقمند از نتایج بهتری بهره مند شویم.

وی در ادامه تاکید کرد: مدیران ارشد باید د رتمام امور بخصوص در حوزه بین بخشی جدی تر عمل کرده و در جایگاههایی که دانشگاه دچار خلاء هایی است ، پررنگ تر عمل کنند.

در ادامه این نشست دکتر ابراهیم حیدری مسئول دبیرخانه تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاهی (اتاق فکر) به ارائه گزارش عملکرد این دبیرخانه از بدو تاسیس تاکنون پرداخت و در ادامه ضمن طرح اهم معضلات دانشگاه در حوزه های مختلف، راهکارهایی نیز ارائه نمود

حیدری با تاکید بر لزوم توجه ویژه به نیروی انسانی، پیامدهای مثبت این توجه را بسیار تاثیرگذار دانست.

وی همچنین جزییات چندین طرح و ایده عملی و کاربردی با محوریت شایسته سالاری و انتخاب نظام مند مدیران لایق و کارآمد، عزل و نصب مدیران دانشگاه با استفاده از شورای مشورتی، مسایل رفاهی کارکنان و لزوم در نظر گرفتن تسهیلات ویژه برای آنها، تکریم همکاران و مراجعان، نحوه آموزش و فرهنگسازی منسجم و مستمر بمنظور کنترل و پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیرواگیر نظیر دیابت و فشار خون، لزوم بکارگیری خرد جمعی در فرایند تصمیم سازی ها از طریق مشارکت دادن اعضای هیات علمی و .... را بطور مکتوب ارائه نمود.

لزوم توجه جدی به حوزه های آموزش و پژوهش، لزوم یکپارچه سازی HIS و ایجاد زمینه برای ایجاد پرونده الکترونیک و در نهایت بیمارستان هوشمند، لزوم حمایت از اعضای هیات علمی و تلاش برای فراهم کردن بستر لازم برای ماندگاری ایشان، لزوم ساماندهی و اجرای کامل طرح تکریم ارباب رجوع و سیستم نوبت دهی الکترونیک و غیرحضوری، لزوم تهیه گاید لاین یکسان جهت مدیریت و نحوه درمان بیماری های شایع در استان، لزوم ساماندهی به نیروی انسانی موجود با جانمایی مناسب و برآورد نیاز واقعی، لزوم توجه جدی تر به مسئله آموزش مردمی با رویکرد پیشگیرانه و ضرورت ایجاد کمیسیون ویژه با هدف اطلاع رسانی و آموزش عام از اهم موارد بررسی شده در این نشست بوده است.