عنوان : پیام دكتر ایرج نظری سرپرست دانشگاه خطاب به جامعه دانشگاهی علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۹

دکتر ایرج نظری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پیامی از تک تک اعضاء جامعه دانشگاهی علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برای مشارکت در پیشبرد اهداف و رسالت های دانشگاه دعوت نمود

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

به محضر کارکنان گرامی، اعضای ارجمند هیات علمی و دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با عرض سلام و احترام دوره های مدیریت، همچون فصول سال و سایر ادوار زمانی، یکی پس از دیگری می آیند و می روند و در این برهه های کوتاه و گذران، آنچه ماندگار خواهد شد، بهره گیری از فرصت مسئولیت برای فرمانبرداری از خالق یکتا، خدمت به بندگان او و تلاش مستمر و سازنده جهت پیشرفت جامعه و گسترش عدالت و رفاه اجتماعی است.

اینجانب وظیفه خود می دانم در ابتدای تصدی مسئولیت خطیر دانشگاه بزرگ علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مراتب درود و سلام خود را به محضر همه دانشگاهیان عزیز، اعلام نموده و دست یاری به سوی همه شما عزیزان دراز کنم.

دستیابی به اهداف بلند دانشگاه در حوزه های علم، فناوری و سلامت، بدون شک با وحدت و همبستگی همه دانشگاهیان محترم و عزم، اراده و تلاش سازنده و هم افزای فرد فرد ما میسر خواهد شد و بسیار امیدوار هستم که در پرتو این یکپارچگی و اتحاد، شاهد روزهای روشن تری باشیم.

خداوند قادر متعال را نیز سپاس گفته و خاضعانه از او طلب می نمایم که به حق مقربین درگاهش و به قداست خون شهدای مطهرش، همه ما را در سایه هدایت و پشتیبانی خود قرار داده و به ما توفیق دهد تا بیش از پیش در جهت اعتلای علمی و سربلندی دانشگاه، ارتقاء سلامت جامعه، گسترش رفاه و عدالت اجتماعی و در یک کلام، پیشرفت پایدار نظام مقدس جمهوری جمهوری اسلامی ایران کوشا بوده و سهم ارزنده ای را عهده دار شویم.

خدایا چنان کن سرانجام کار                       تو خشنود باشی و ما رستگار

دکتر ایرج نظری