• 1404/06/16 - 12:38
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 73
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد؛

نشست روسای دبیرخانه‌های شورای سلامت و امنیت غذایی کلان منطقه ۴ آمایشی

به گزارش وب‌دا خوزستان، نشست روسای دبیرخانه‌های شورای سلامت و امنیت غذایی کلان منطقه ۴ آمایشی، یکشنبه ۱۶ شهریورماه، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

 

در این نشست، مهندس الهام احمدپور، رئیس دبیرخانه ساغ استان این نشست را فرصتی مهم برای ایجاد تعامل هدفمند میان دبیرخانه‌های ساغ دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کلان منطقه دانست و گفت: ایجاد بستری برای به اشتراک‌گذاری اقدامات موفق و تجربیات سایر دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها و بهره‌مندی از این فرصت‌ها و همچنین شناخت و بررسی چالش‌ها، موانع و مشکلات موجود در دبیرخانه‌ها از اهداف این نشست است.

 

در ادامه، مهندس زیبا خدادادی، رئیس دبیرخانه ساغ استان لرستان، به ارائه مباحثی در زمینه راه‌اندازی مرکز اسناد راهبردی، برنامه‌ریزی جهت پایش دبیرخانه‌های شورای سلامت شهرستان‌ها، برگزاری جلسات بین‌بخشی جهت ساماندهی حیوانات بلاصاحب و همچنین عدم کیفیت مناسب آرد کامل تولیدی در استان و پیگیری جهت راه‌اندازی ۴۷ واحد نانوایی با پخت نان کامل پرداخت.

 

همچنین، مهندس علی افشه، رئیس دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی دزفول ضمن ارائه گزارش عملکرد ۶ ماهه سال جاری دبیرخانه ساغ آن دانشگاه و اقدامات انجام شده در راستای تشکیل کمیسیون‌های تخصصی مرتبط با سند امنیت غذا و تغذیه بر لزوم افزایش تعداد نانوایان با پخت نان کامل با مشارکت کلیه دستگاه‌های ذیربط تاکید کرد.

 

مهندس جمشید خونزر، رئیس دبیرخانه ساغ دانشکده علوم پزشکی بهبهان گزارشی از برگزاری جلسات شورای سلامت آن شهرستان، استفاده از ظرفیت مانیتورهای شهرداری در سطح شهر بهبهان برای اطلاع‌رسانی پیام‌های حوزه سلامت و همچنین چالش‌های دبیرخانه ساغ را ارائه نمود.

 

مهندس پورشعیب، رئیس دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی آبادان گزارشی از مشکلات کمی و کیفی آب شرب آن دانشگاه ارائه کرد و مقرر شد از طریق دبیرخانه استانی موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

 

در ادامه، مهندس محمودی، رئیس دبیرخانه ساغ دانشکده علوم پزشکی شوشتر به بیان برنامه‌های این مرکز جهت ارتقای عملکرد و فعالیت‌های دبیرخانه اشاره کرد.

 

همچنین در پایان، دکتر هومن کی‌فرخی، مشاور و سرپرست دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گزارشی از اقدامات انجام شده دبیرخانه ساغ استان در ۶ ماهه اول سال جاری ارائه کرد که پیگیری استقرار نان کامل در استان ( در حال حاضر ۲۵ واحد نانوایی دارای مجوز پخت نان کامل در استان مشغول فعالیت می‌باشد)، هماهنگی‌های بین‌بخشی برای برگزاری کمیسیون‌های تخصصی مرتبط با سند امنیت غذا و تغذیه، هماهنگی برگزاری کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی و برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع بررسی وضعیت آب استان مهم‌ترین مباحث مطرح شده است.

 

وی همچنین، به لزوم تدوین یک برنامه راهبردی، دانش‌بنیان و امنیت محور با حمایت روسای دانشگاه‌ها/ دانشکده‌های کلان منطقه به دبیرخانه‌های ساغ اشاره کرد و در ادامه بر ضرورت استفاده از ظرفیت دبیرخانه‌های شورای سلامت در اجرای اولویت‌های سلامت محور هر دانشگاه/ دانشکده تاکید نمود.

 

دکتر کی‌فرخی همچنین، به اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت برای پرسنل دانشگاه/ دانشکده‌های کلان منطقه، تعیین فاکتورهای تشویقی برای مراجعه پرسنل جهت انجام غربالگری سرطان‌ها اشاره کرد و در خصوص حمایت از اجرای پروژه‌های پیشنهادی اندیشگاه سلامت استان، قول مساعد داد.

 

گفتنی است؛ در این جلسه مقرر شد چالش‌های مطرح شده مربوط به دانشگاه/ دانشکده‌های درون استان توسط حوزه ریاست دانشگاه مرکز استان پیگیری شود و دبیرخانه‌های ساغ کلان منطقه 4 آمایشی پیشنهادات خود را در سطح ملی جهت جمع‌بندی و ارسال به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به دانشگاه مرکز قطب اعلام نمایند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 7310
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید