• 1404/02/27 - 17:49
  • - تعداد بازدید: 117
  • - تعداد بازدیدکننده: 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
متخصص قلب و عروق:

زنگ خطر فشار خون با افزایش سن و عادات غذایی غلط

دکتر سید مسعود سیدیان، متخصص قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با وب‌دا خوزستان، با اشاره به شیوع بالای فشار خون در استان، گفت: افزایش سن و سبک زندگی ناسالم از عوامل اصلی ابتلا به این بیماری است.
 
دکتر سیدیان اظهار داشت: فشار خون در سنین پایین‌تر در آقایان شایع‌تر است، اما در سنین بالای ۵۵ سال، شیوع آن در خانم‌ها کمی افزایش می‌یابد. 
 
وی ادامه داد: با افزایش سن، احتمال ابتلا به فشار خون بالا بیشتر می‌شود، به گونه‌ای که در میانسالی حدود یک سوم افراد و در سنین ۷۰ تا ۸۰ سال، بین ۷۰ تا ۷۵ درصد از افراد جامعه به این بیماری مبتلا هستند.
 
متخصص قلب و عروق، نقش سبک زندگی و رژیم غذایی در بروز یا کنترل فشار خون را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: در بیماران مبتلا به فشار خون، پزشک پیش از تجویز دارو، باید بر اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی بیمار تاکید کند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: مصرف غذاهای کم کالری و کم‌نمک در کنترل فشار خون موثر می‌باشد. از آنجا که چاقی با فشار خون بالا مرتبط است، کاهش وزن و مصرف رژیم‌های کم کالری و کم‌چرب، به ویژه پرهیز از مصرف غذاهای فست فودی که منجر به افزایش وزن می‌شوند، می‌تواند بر پیشگیری و کنترل فشار خون تاثیرگذار باشد.
 
این متخصص قلب و عروق مصرف میوه‌جات، سبزیجات، لبنیات و گوشت سفید را در کنترل فشار خون و کاهش وزن مفید دانست و اظهار داشت: ورزش‌های منظم، پیاده‌روی‌های سبک، کاهش استرس، مصرف آب کافی، خواب مناسب و داشتن یک زندگی آرام نیز در کاهش احتمال ابتلا به فشار خون بالا موثر است.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5783
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید