• 1405/02/16 - 12:59
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
حماسه ایثار در خوزستان؛

اهدای اعضای بانوی مسجدسلیمانی به بیماران حیات دوباره بخشید

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر عباس چنانه، مسئول مرکز فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، از انجام دهمین عمل اهدای عضو موفقیت‌آمیز در سال جاری خبر داد و گفت: تصمیم سخاوتمندانه و ایثارگرانه خانواده بیماران برای اهدای عضو، تجلی عالی‌ترین مراتب انسانیت است که می‌تواند نبض زندگی را در کالبد بیماران نیازمند دوباره به جریان اندازد.

 

وی در تشریح جزئیات این اقدام خداپسندانه اظهارداشت: پیکر زنده‌یاد «فرحناز شیخ‌نژاد»، بانوی ۳۶ ساله اهل شهرستان مسجدسلیمان که به دلیل کاهش سطح هوشیاری ناگهانی، دچار مرگ مغزی شده بود، پس از تایید قطعی پزشکان و با رضایت آگاهانه خانواده ایثارگر وی، صبح امروز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه در اتاق عمل پیوند بیمارستان گلستان اهواز تحت عمل جراحی قرار گرفت.

 

دکتر چنانه با اشاره به جزئیات این عمل جراحی تصریح کرد: در این فرآیند، دو کلیه و کبد زنده‌یاد شیخ‌نژاد جهت پیوند به بیماران در صف انتظار خارج گردید. بر این اساس، یک کلیه به خانمی ۳۷ ساله از شهرستان ایذه و کلیه دیگر به آقایی ۲۸ ساله از شهرستان دزفول پیوند زده شد تا این دو جوان خوزستانی به زندگی عادی بازگردند. همچنین کبد این اهداکننده ارجمند نیز جهت پیوند به بیمار دیگری اهدا گردید.

 

همچنین، دکتر آرمین جهانگیری بابادی، رئیس بیمارستان گلستان اهواز، ضمن تأکید بر ضرورت راهبردی نهادینه‌سازی فرهنگ اهدای عضو در ارتقای سلامت عمومی، این اقدام ماندگار را از عالی‌ترین شاخص‌های بلوغ اجتماعی و ایثار انسانی دانست و گفت: ترویج این فرهنگ حیات‌آفرین، وظیفه‌ای جمعی و اخلاقی است و بیمارستان گلستان اهواز به‌عنوان قطب درمانی در جنوب غرب کشور، با بهره‌گیری از پزشکان مجرب، کادر تخصصی فراهم‌آوری اعضا و ظرفیت‌های پیشرفته عمل جراحی اهدای عضو را با بالاترین استانداردهای علمی به انجام می‌رساند.

 

وی خاطرنشان کرد: توسعه این زیرساخت‌های تخصصی در کنار همراهی ایثارگرانه مردم شریف استان در راستای ترویج فرهنگ ارزشمند اهدای عضو، مسیر را برای نجات جان بیماران بیشتر هموارتر می‌کند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 10867
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید