دکتر مصطفی فقهی، جراح و متخصص چشم خبر داد:
پرسنل حراست بیمارستان مسجدسلیمان از نعمت بینایی چشم راست به طور کامل محروم شد
دکتر مصطفی فقهی، جراح و متخصص چشم در گفتوگو با وب دا خوزستان گفت: بیمار دچار خونریزی شدید چشم راست و فقدان دید بود که درک نور را تشخیص نمیداد و از نظر تیم پزشکی، چشم موقعیتی را داشت که قابل ترمیم نبود.
وی افزود: مصدوم دچار پارگی قرنیه و صلبیه بود، به گونهای که تمام محتویات چشم، بیرون زده بود، علاوه بر آن پلکهای بالا و پایین در چند نقطه دچار پارگی وسیع شده بودند.
فقهی بیان داشت: ترمیم اولیه برای بیمار صورت گرفت، به گونهای که چهره، فرم طبیعی خود را پیدا کند اما متاسفانه چشم از لحاظ کارکرد غیرقابل درمان است و باید کاملا تخلیه شود.
این جراح و متخصص چشم عنوان کرد: متاسفانه این بیمار از نعمت بینایی چشم راست به طور کامل محروم شده است.
دکتر فقهی خاطرنشان کرد: جراحی چشم بیمار در دو مرحله انجام میشود؛ مرحله اول شامل ترمیم پارگیهای داخل چشمی، صلبیه و قرنیه و نهایتا پلک است و عمل خاتمه مییابد. مرحله بعدی عمل در شرایط مناسب شامل تخلیه کامل و مسدود شدن چشم است.
نظر دهید