رئیس اداره تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی اهواز:
نوزادان خود را از شیر مادر محروم نکنید

وی به مادران توصیه کرد: در صورت تغذیه کودک همزمان با شیر خشک، به مرور زمان نوزاد تمایل خود را به شیر مادر از دست میدهد و تولید شیر مادر نیز به دلیل کاهش مک زدن نوزاد، کاهش مییابد.
دکتر ناطقزاده با اشاره به کافی بودن شیر مادر برای تغذیه نوزاد، عنوان کرد: شیر مادر یک تغذیهی کامل است و نوزاد گرسنه نمیماند. با مکیدن بیشتر نوزاد، تولید شیر نیز افزایش مییابد.
رئیس اداره تحقیق و توسعه، آموزش مردمی و اطلاعرسانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به فرمولاسیون شیر خشکهای معمولی یادآور شد: شیر خشکهای معمولی موجود در بازار با نشانهای تجاری مختلف، از پروتئین گاوی و قند لاکتوز به عنوان منابع اصلی استفاده میکنند و تفاوت چندانی در فرمولاسیون ندارند.
وی به امکان جایگزینی نشانهای تجاری دیگر در صورت عدم دسترسی به یک شیر خشک خاص اشاره کرد، گفت: شیرخشکهای معمولی بر اساس گروه سنی به سه دسته تقسیم میشوند، نوع یک ویژه نوزادان زیر ۶ ماه، نوع ۲ مخصوص کودکان ۶ ماهه تا یک ساله و نوع ۳ مناسب برای کودکان بالای یک سال است.
نظر دهید