رئیس مرکز بهداشت استان تاکید کرد:
ضرورت مشارکت عمومی برای حفظ بهداشت در ایام محرم و صفر
.jpeg)
دکتر شریفی در اینباره تاکید کرد: تمامی افرادی که در تهیه، طبخ و توزیع نذورات فعالیت دارند، ملزم به دریافت کارت بهداشت معتبر هستند و این موضوع بهصورت جدی توسط بازرسان بهداشت محیط مورد پایش قرار میگیرد.
وی افزود: برای پخت غذا در هیئتهای عزاداری باید از آب سالم و بهداشتی و مواد اولیه تازه و مورد تایید وزارت بهداشت از جمله فرآوردههای دامی مجاز، نمک بستهبندی یددار و روغنهای دارای مجوز بهداشتی با ترانس پایین استفاده گردد.
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با اشاره به ممنوعیت ذبح دام در معابر عمومی و مقابل هیئات عزاداری، گفت: استفاده از ظروف مناسب و استاندارد بهداشتی در توزیع غذا بسیار ضروری است و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف، تنها نمونههای مخصوص غذای گرم دارای تاییدیه بهداشتی مجاز به مصرف هستند.
دکتر شریفی در ادامه توصیه کرد: از نگهداری طولانیمدت غذاهای پختهشده خودداری شود و توزیع آن بلافاصله پس از پخت و در شرایط ایمن صورت گیرد تا از بروز آلودگیهای احتمالی جلوگیری شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خاطرنشان کرد: سبزیجات مصرفی باید بهصورت اصولی سالمسازی شده باشند و هنگام توزیع نوشیدنیها باید از آب، شربت و شیر بستهبندیشده بهداشتی استفاده گردد.
وی ادامه داد: استعمال هرگونه دخانیات در فضای هیئات عزاداری بهطور کامل ممنوع است و رعایت این موضوع در راستای حفظ سلامت عمومی بهویژه در فضاهای بسته و پرجمعیت، بسیار ضرورت دارد. همچنین مدیریت پسماندهای ناشی از توزیع نذورات، باید بهصورت اصولی، بهداشتی و هماهنگ انجام شود.
نظر دهید