در جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه تاکید شد؛
ضرورت اعمال پیوست فرهنگی عقیدتی برای پروژههای عمرانی
.jpeg)
دکتر بوستانی با تاکید بر اینکه احداث و یا بهسازی مساجد و نمازخانهها نباید درگیر تامین پول و اعتبارات باشد، افزود: برای ساخت و تجهیز نمازخانهها و مساجد در مراکز بهداشتی درمانی و واحدهای تابعه دانشگاه، میتوان از ظرفیت مشارکت خیرین بهرهمند شد؛ خیرین همیشه در احداث پروژههای سلامت در استان پیشگام بودهاند. لذا از همه خیرین دعوت میکنیم با مشارکت در ساخت نمازخانهها و مساجد در بیمارستانها و مراکز بهداشتی، در جهت ترویج فرهنگ معنویت و کمک به آرامش بیماران، سهیم باشند.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم تامین منابع مالی و رفع مشکلات نمازخانهها و مساجد، گفت: برای مدیریت منابع مالی، نگاه مدیران در شهرستانها نسبت به هزینه باید تغییر کند؛ تلاش برای افزایش درآمد و کاهش هزینه از طریق صرفهجویی در ملزومات، خریدها و حاملهای انرژی منجر به مدیریت منابع مالی میشود.
در ادامه، حجت الاسلام سیدمحمدمهدی شفیعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به اهمیت برپایی نماز اول وقت در مراکز بهداشتی و درمانی اشاره کرد و گفت: در روز عاشورا آنچه که نمود آشکار و مهمی در واقعه کربلا داشت، نماز اول وقت حضرت سید الشهدا و یاران ایشان بود.
وی در خصوص ضرورت وجود فضاهای لازم برای برپایی نماز در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی، عنوان کرد: نظارت بر نقشههای ساختمانی مراکز دانشگاهی و جانمایی مناسب برای نمازخانهها الزامی است.
دکتر احمد نژادی سلامی، سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در این جلسه، بر بهسازی نمازخانههای مراکز بهداشتی درمانی در شهرستانها و همچنین بیمارستانهای دانشگاهی تاکید کرد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه، خاطرنشان کرد: در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز، باید فضایی فراهم شود که برپایی این فریضه مهم در میان کارکنان، بیماران، همراهان و دانشجویان، به عنوان اولویتی مهم و بخشی از زیست معنوی روزمره در نظر گرفته شود؛ فراهمسازی این فضا همراه با برنامهریزی فرهنگی هدفمند، تعمیق باورهای دینی، تقویت انسجام سازمانی و ارتقای سلامت روان در محیط دانشگاهی و درمانی را محقق میسازد.
همچنین، در این نشست، دکتر حمیدرضا خلیلی، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مدیران باید دانش استفاده از منابع مالی را داشته باشند. بیشک با مدیریت هزینه و رعایت مقررات لازم در فرآیند انجام اقدامات عمرانی، چالشهای احتمالی در این زمینه نیز کاهش مییابد.
دکتر خلیلی در خصوص ساخت ۱۰ نمازخانه در سال جاری تاکید کرد: ضروری است اولویتبندی این مراکز و برآورد هزینه این اقدام، در دستور معاونت فرهنگی و ستاد اقامه نماز قرار گیرد تا تخصیص اعتبار برای این پروژهها صورت گیرد.
نظر دهید