• 1404/04/19 - 00:53
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 80
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
دکتر حاتم بوستانی:

روایت سربازان گمنام سلامت جندی شاپور در حماسه پایداری و میزبانی اربعین

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در جلسه کمیسیون هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دو دانشکده شوشتر و بهبهان، ضمن تشریح چالش‌ها و دستاوردهای اخیر این دانشگاه، از مقاومت کارکنان در برابر حملات دشمن و آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی(ع) خبر داد.

 

دکتر بوستانی با اشاره به حملات متعدد دشمن در مرز چذابه، اظهار داشت: مرز چذابه، سه مرتبه مورد هجوم دشمن واقع شد. ابتدا فقط آسیب صوتی، بعد از آن ترکش‌هایی به ساختمان شهید علی هاشمی وارد شد و در نهایت، موج انفجار سقف کاذب طبقه دوم را تخریب کرد، اما کارکنان حوزه سلامت پس از یک تا دو روز، کار را دوباره از سر گرفتند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در ادامه با تاکید بر آمادگی بی‌سابقه برای اربعین حسینی(ع) و عملکرد درخشان نظام سلامت در بحران‌ها گفت: درمانگاه صدرالسادات در شهرستان حمیدیه در حال آماده‌سازی است و هر دو ساختمان در آینده در خدمت تیم بهداشت و درمان برای ارائه خدمات بیشتر به زوار اربعین حسینی خواهند بود.

 

وی ادامه داد: امسال با تمام توان و ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و با مدیریت منسجم تمامی سازمان‌ها، برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای صورت و جلسات و نشست‌های متعدد معاونین بهداشت و درمان برای اربعین امسال برگزار شده است. امید است اربعین باشکوه‌تر و با ارائه خدمات حوزه بهداشت و درمان، بهتر برگزار شود.

 

دکتر بوستانی به عملکرد دانشگاه در بحران‌ها نیز اشاره کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی اهواز یکی از بهترین عملکردها را در جنگ ۱۲ روزه داشت، اگرچه با وجود بحران‌های مالی وارد این چالش شد اما به همت پزشکان، پرستاران، کادر درمان، همکاران بهداشت و سیستم آموزش دانشگاه که برنامه‌های آموزشی دانشجویان را تنظیم و تهیه کردند و همچنین تلاش همکاران در حوزه دانشجویی فرهنگی که خوابگاه‌ها را مدیریت کردند، خدمات‌رسانی بدون وقفه ادامه یافت.

 

وی در ادامه افزود: این واقعیت‌ها و تلاش‌های همکاران در شهرستان‌های دزفول، آبادان، شوشتر و بهبهان نیز صدق می‌کند.

 

دکتر بوستانی در خصوص جلسات هیئت امنا و وضعیت معیشت کارکنان بیان داشت: جلسات هیئت امنا تحت تاثیر جابجایی مدیریت در دانشگاه، تعطیلات نوروز و مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی و ناجوانمردانه، با تاخیر برگزار شد. جلسه هیئت امنا در نشست اخیر نیز با دستورکارهای اختصاصی و همچنین دستورکارهای رفاهی و پرسنلی برگزار شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با اشاره به یکی از اولویت‌های وزیر بهداشت، که توجه به معیشت کارکنان بهداشت و درمان بوده است، اظهار داشت: کارهایی در سطح وزارت متبوع انجام شده و بخشنامه‌های ویژه‌ای ارسال شده است که باید از همکاری معاونت توسعه وزارت قدردان باشیم. در این جلسه، توجه ویژه‌ای به بحث رفاهیات پرسنل شده است.

 

دکتر بوستانی در ادامه به اهمیت نقش پزشکان عمومی اشاره کرد و گفت: این پزشکان در حال حاضر خط مقدم ارتباط با مردم هستند و علی‌رغم برخی ناهماهنگی‌ها، حتی یک ساعت هم سنگر را رها نکرده‌ و در بیمارستان‌های آموزشی به عنوان رجیستری نیز مشغول به فعالیت هستند.

 

وی افزود: امیدواریم پس از جلسات متعدد با اعضای هیئت علمی، پرسنل و مدیران و با راهنمایی‌های هیئت امنا، به جایگاهی برسیم که آمادگی ارائه خدمات متفاوت از نظر کمیت و کیفیت در حوزه بهداشت و درمان را داشته باشیم.

 

رئیس دانشگاه جندی شاپور اهواز، آموزش و پژوهش را اساس کار دانست و گفت: طبیعتاً آموزش و پژوهش در حوزه سلامت حرف اول را خواهند زد و هدف اول باید ارتقاء آموزش و پژوهش باشد؛ چرا که این دو، پایه و اساس کار هستند و بدون آن‌ها حوزه بهداشت و درمان قطعاً ابتر خواهد بود.

 

دکتر بوستانی همچنین با اشاره به اهمیت حفظ امنیت و فداکاری‌ها اظهار داشت: امنیت امروز حاصل خون شهدا و تلاش کسانی است که در سایر سنگرهای غیر امنیتی، به خصوص در حوزه سلامت، خدمت می‌کنند.

 

وی گفت: راه‌اندازی دستگاه پت‌اسکن یکی از اهداف مهم و بزرگ دانشگاه می‌باشد که در حال پیگیری است. تجربه‌ای که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دست آمد، هدف دیگر مجموعه بزرگ دانشگاهی در جهت تدوام ارائه خدمات به همو‌طنان در شرایط بحرانی و حفظ آمادگی حوزه بهداشت و درمان در این موقعیت‌هاست.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: اولویت سوم دانشگاه، بحث پیوند اعضا است که تمام زیرساخت‌ها و ساز و کارهای لازم برای تسهیل در این امور باید مهیا گردد.

 

دکتر بوستانی با اشاره به پروژه‌های خوب توسعه زیرساخت‌ها در حوزه بهداشت و درمان استان مانند بیمارستان جایگزین بیمارستان گلستان اهواز، بیمارستان‌های ماهشهر و مادر، گفت: با راهکارهای ارائه شده و توافقات انجام شده با شرکت نفت، مجوز ساخت بیمارستان جدیدی در ایذه اخذ شده است که در فاز اول حداقل ۲۰۰ تختخواب و در فاز دوم ۱۷۰ تختخواب را در اختیار شهروندان قرار خواهد داد. این پروژه مهم با اعتبارات شرکت نفت تأمین مالی شده و پیش‌بینی می‌شود طی آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد.

 

وی با تاکید بر تلاش برای ارتقاء شاخص‌های دانشگاه گفت: همکاران در دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حوزه‌های بهداشت، درمان، توسعه، آموزش و پژوهش، دانشجویی و فرهنگی، امور بین‌الملل و همه مدیریت‌ها تلاش می‌کنند که شاخص‌ها را در دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی ارتقاء دهند.

 

دکتر بوستانی در پایان، به کسب رتبه پنجم دانشگاه جندی شاپور بر اساس رتبه‌بندی نشریه تایمز ایمپکت در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: هدف دانشگاه، ارتقای زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و ارتقاء روابط و همکاری‌های بین‌بخشی است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 6515
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران