• 1404/01/27 - 15:06
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت نان استان در سال ۱۴۰۴ برگزار شد

به گزارش وب‌دا خوزستان، اولین جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت نان استان در سال ۱۴۰۴ با حضور الهام احمدپور، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، دکتر فاطمه برازجانی، رئیس اندیشگاه سلامت استان، روسای دبیرخانه‌های شورای سلامت و امنیت غذایی سایر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های استان، نمایندگان اداره‌کل غله، صمت، انجمن کارخانجات آردسازی استان، اتاق اصناف و اتحادیه صنف نانوایان، امروز، چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه، در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با محوریت تولید نان کامل در استان خوزستان برگزار شد.
 
براساس مصوبات کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان استان و همچنین به استناد دستورالعمل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، برگزاری این جلسه به منظور ایجاد هماهنگی‌های لازم جهت صدور مجوز راه‌اندازی نانوایی‌های متقاضی پخت نان کامل در استان خوزستان در دستور کار قرار گرفت.
 
در این جلسه، درباره چالش‌های عرضه آرد کامل و تولید نان کامل در نانوایی‌های سطح استان تبادل نظر انجام شد و از جمله موارد مهمی که به تصویب رسید می‌توان به همکاری سازمان صنعت و معدن جهت ابلاغ به تمام اتاق‌های اصناف برای برگزاری دوره آموزشی ویژه نانوایی‌هایی که متقاضی پخت نان کامل هستند، اشاره کرد.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5249
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران