دکتر علی وفاق نعمت اللهی خبر داد:
آمادگی کامل بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی برای خدماترسانی در شب چهارشنبهسوری

به گزارش وبدا خوزستان، دکتر علی وفاق نعمت اللهی، سرپرست بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز از آمادگی کامل این مرکز برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی در شب آخرین چهارشنبه سال خبر داد.
دکتر نعمت اللهی در این باره توضیح داد: برای افزایش آمادگی بیمارستان طالقانی اهواز به منظور خدماترسانی مطلوب به مصدومان حوادث چهارشنبه سوری، چندین نوبت مانورهای آمادگی با شرکت کادر پزشکی و پرستاری و همچنین همکاریمجموعه اورژانس پیش بیمارستانی، پدافند غیرعامل و نیروی انتظامی در این مرکز اجرا و صحنههای احتمالی شب چهارشنبه سوری، از سوی همکاران ما شبیهسازی شد.
وی ادامه داد: بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی طالقانی اهواز برای ارائه خدمات درمانی در این شبها، از نظر امکانات و تجهیزات، کادر پزشکی و پرستاری از آمادگی کامل برخوردار است. متخصصان چشم، جراحان عمومی و کادر پرستاری با توجه به موقعیت خاص زمانی به تعداد کافی در بیمارستان مستقر هستند.
سرپرست بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز عنوان کرد: بیشترین مصدومان حوادث چهارشنبه سوری را جوانان تشکیل میدهند. معمولا مصدومان این حوادث رده سنی ۱۵ تا ۲۵ سال میباشند.
دکتر نعمت اللهی خاطرنشان کرد: اگرچه در سال گذشته حوادث چهارشنبه سوری هیچگونه فوتی به همراه نداشته است، اما ۲۰ نفر از مصدومان به طور درازمدت دچار عوارض بعد از حادثه شدند که نابینایی کامل یک جوان ۱۸ ساله از جمله این موارد بوده است.
وی با بیان اینکه وسعت آسیبهای اقدامات خطرناک در برگزاری آئین چهارشنبه سوری بسیار زیاد است، افزود: حوادث چهارشنبه سوری تنها گریبانگیر فرد حادثه دیده نخواهد بود، به طور مثال، افراد سالمند ممکن است به دلیل ترس از صدای مهیب انفجار، دچار حملههای قلبی شوند. همچنین این انفجارها باعث تشدید اختلالات روانی در افراد میشود.
سرپرست بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز گفت: سوختگیهای سطحی در پوست، سوختگیهای عمیق، آسیبهای چشمی و آسیبهای شیمیایی از جمله عوارض حوادث چهارشنبه آخر سال است. این عوارض به دنبال سوختگی با موادی چون بنزین، تینر، نفت و گازوئیل، سوختگی ناشی از ترقههای دستساز و تروما و آسیبهای ناشی از انفجار رخ میدهد.
دکتر نعمت اللهی در خصوص اقدام موثر هنگام وقوع حادثه در چهارشنبه سوری، اظهارداشت: با توجه به ویژگی اخلاقی و فرهنگی مردم ایران و کمکرسانی آنها هنگام حوادث، توصیه میشود در هر شرایطی ابتدا امنیت صحنه را بسنجند و به موقعیتی که هیچگونه آشنایی با آن ندارند وارد نشوند. نباید به دنبال کمکرسانی به مصدومان این حوادث، مصدوم جدیدی اضافه شود.
وی تاکید کرد: در این شرایط خونسردی خود را حفظ کرده و در اولین اقدام با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.
نظر دهید