پلمب ۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در غرب اهواز

کریمی در این باره توضیح داد: شناسایی و پلمب این مراکز به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان انجام شد.
سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز با اشاره به ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، تاکید کرد: مدیران و متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ملزم به رعایت نکات بهداشتی طبق آئیننامههای موجود هستند.
وی اظهار داشت: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از نظر بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی مورد بررسی و نظارت قرار میگیرند و در صورت بیتوجهی به توصیههای بازرسان بهداشتی و آئیننامههای مربوطه، پس از آموزش و صدور اخطاریه، چنانچه عدم رعایت موازین بهداشتی ادامه یابد، مراکز پلمب خواهند شد.
نظر دهید