برخورد قاطع با متخلفان بهداشتی/ ۲۰ واحد صنفی در ایذه پلمب شد
به گزارش وبدا خوزستان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ایذه، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان از پلمب ۲۰ واحد صنفی متخلف طی هفته جاری خبر داد.
مهندس افشین یوسفی با اعلام این خبر گفت: در پی بازرسیهای مستمر و میدانی کارشناسان بهداشت محیط، ۲۰ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب و به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.
وی افزود: این واحدها شامل ۸ کیوسک، یک قصابی، یک واحد مواد غذایی، یک شیرینیفروشی، یک واحد خشکبار، ۲ واحد ماهیفروشی، یک عمدهفروشی، ۳ آرایشگاه مردانه و ۲ واحد ساندویچی بودهاند.
رئیس مرکز بهداشت ایذه با تأکید بر تداوم نظارتها تصریح کرد: بازرسی از واحدهای صنفی بهصورت مستمر ادامه دارد و تمامی صنوف ملزم به رعایت کامل ضوابط بهداشتی هستند؛ در غیر این صورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
مهندس یوسفی در پایان ضمن قدردانی از همکاری شهروندان، از آنان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در کوتاهترین زمان رسیدگی شود.
نظر دهید